Grupa Parni valjak je, posle iznenadne smrti frontmena Akija Rahimovskog 22. januara, otkazala sve prethodno zakazane koncerte u Hrvatskoj i regionu, pa, samim tim, i nastup u Novom Sadu, u dvorani SPENS, koji je bio nekoliko puta odlagan zbog pandemije kovida 19. Svi koji su kupili ulaznice za koncert dobiće svoj novac nazad, i to od 15. februara.

Procedura za povraćaj ulaznica kupljenih u prodajnom sistemu Gigs Tix će od 15. februara biti objavljena na internet linku www.gigstix.com/parni-valjak-2022. Što se tiče fizickih ulaznica kupljenih na Ticket Vision prodajnim mestima, povraćaj je na blagajni TC Ušće u Beogradu. Kupci koji nisu iz Beograda, i nisu u mogućnosti da dostave ulaznice na pomenutu blagajnu, mogu da podnesu  zahtev za povraćaj sredstava na , gde će dobiti dalje instrukcije. Onlajn kupcima će novac biti vraćen na račun sa kog su izvršili kupovinu.foto: Dario Njavro

Koncertna agencija Long Play i ovom prilikom izražava žaljenje zbog odlaska jednog od najvećih pevača na ovim prostorima. Zauvek će nam ostati u divnom sećanju koncert Parnog valjka u Beogradu, u organizaciji naše kuće, 9. novembra 2019. u beogradskoj Štark areni.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here