Bosansko-hercegovački bend Dubioza kolektiv, kog očekuje veliki beogradski koncert 5. aprila u Kombank areni, objavio je novi spot “Tranzicija” sa aktuelnog albuma “Apsurdistan”.

Iz Dubioza kolektiva navode da je budžet za snimanje spota za pesmu “Tranzicija” iznosio čitavih nula konvertibilnih maraka, ali da nije reč o nekom jeftinom radu snimljenom mobilnim telefonom. Pitate se kako je to moguće? Odgovor na to pitanje je vrlo jednostavan.

“Mi smo ponukani praksom naših vlastodržaca odlučili da spot jednostavno ukrademo. Klepili smo kratki film Zoke Ćatića koji nam se jako svidio i podmetnuli svoju muziku ispod. O tome gospodin Ćatić još uvijek ništa ne zna. Ako bude negodovao zbog zloupotrebe njegovog filma, nećemo mu se javljati na telefon i pravićemo se blesavi”, saopštava Dubioza kolektiv.

DK-PromoPhoto-Press-W800px

Dakle, u spotu su zloupotrebljene scene iz filma “Fasunga”. Scenarista i režiser je Zoka Ćatić, glumi Bogdan Milićević, kamerman je Mirza Ajnadžić, a montažer Damir Bašić.

Album “Apsurdistan” i dalje se može besplatno preuzeti sa zvanične strane benda: Dubioza

Društveno o(ne)svešteni bosanskohercegovački sastav Dubioza kolektiv održaće 5. aprila veliki beogradski koncert u Kombank areni, za koji su u prodaji nekoliko kategorija ulaznica prilagođenih, u ova krizna vremena, socijalnom statusu potencijalnih posetilaca.

“Vremena su kokuzna, ljudi zbog svjetske krize nemaju ni za rizle, pa čekaju nekog novog Waltera da ih izvadi iz ekonomskog belaja. Zbog toga smo željeli da cijene ulaznica budu recesijske, pa da bar malo olakšamo tranziciju iz kolektivne dubioze u kojoj se nalazimo”, poručuje Dubioza kolektiv.

U tom duhu stanovništvo može kupiti ulaznice u sledećim kategorijama na blagajni Kombank arene, u prodavnici “Jugoton” (Nušićeva 27) i preko mreža Eventim, Ticketline i Gigstix:

Pojedinačna karta za parter “Recesija” – 1.000 dinara.

Grupna karta za parter “Kolektivna dubioza” – ako kupite odjednom pet ulaznica (po 1.000 dinara za svaku, ukupno 5.000 dinara) šesta vam sleduje besplatno! “Kolektivna dubioza” može se kupiti od 20. januara radnim danima od 12:00-15:00 isključivo u sedištu Long Play-a, Majke Jevrosime 42/19 u Beogradu.

Karta za tribine (Nivo 200) “Tranzicija” – 1.250 dinara.

Fan pit karta “Walter” – 1.500 dinara.

Karta za VIP ložu “Making Money” – 4.000 dinara!

 

Izvor: LP

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here