Van Gogh, Babe, Goran Bare i njegove Majke i drugi nastupiće sutra, 28. juna u mestu Starčevo, nadomak Pančeva na šestom Ex Yu Rock Festu, gde se može očekivati istinska rokenrol fešta! star

 

Posle kultnih Baba koje počinju u subotu svirku od 21:30 na stadionu FK Borac u Starčevu, na binu se od 23:00 penje Van Gogh, a Đule je najavio za Starčevo “dosta pesma s prethodnih albuma i, s obzirom da je početak turneje ‘Licem u lice’ povodom aktuelnog albuma ‘Neumeren u svemu’, na set listi će se naći veći broj pesama sa aktuelnog albuma”.

Program otvaraju mladi bendovi Kasirke iz Beograda i Final iz Pančeva, koji sviraju između 19 i 20 časova, a potom sledi Bijelo dugme tribute od 20h. Za kraj su ostavljeni od 00:30 Goran Bare i Majke.

Podsećanja radi, ulaznica za Ex YU Rock Fest je samo 400 dinara preko Turističke organizacije Pančeva i Doma kulture Starčevo, kao i na dan održavanja festivala 28. juna na ulazu u opštinski stadion u Starčevu. Kako je najavljeno, šesti Ex YU Rock Fest imaće i humanitarni karakter, pošto će deo festivalskih prihoda biti namenjen za pomoć ugroženima u poplavama u Srbiji.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here