Grupa Orthodox Celts ove godine ima mnogo razloga za slavlje, 25 godina rada, izdali su novi, šesti po redu studijski album i uradili svoj prvi animirani spot. Jubilej, koncertnu promociju novog albuma i Dan Svetog Patrika sedmorica veličanstvenih će zajedno sa svojim fanovima proslaviti na koncertu u petak, 17. marta u Domu omladine.


Novi album „Many Mouths Shut” donosi 13 numera od kojih je šest tradicionalnih irskih i sedam autorskih pesama. Posebno je interesantan omot albuma koji je delo velikog Valtera Venturija, jednog od najboljih svetskih strip crtača.
Inače, svoju zahvalnost fanovima i prijateljima koji ih prate 25 godina, Celtsi su izrazili tako što su horsko pevanje sa koncerata preneli kao prateće vokale na album i na taj način zajedno sa svojom publikom, kako je rekao Aca Seltik, stvorili pravi Orthodox Celts album u punom smislu tih reči. „Prethodnih mesec dana smo vredno vežbali u studiju, kako bi dobili dozu glamura i sjaja koju želimo da postignemo na ovom, za nas veoma važnom koncertu, objasnio je Aca Seltik.
Ulaznice za koncert mogu da se kupe na biletarnici DD Ticketsa i u Win Win radnjama, a sve informacije se mogu pratiti na zvaničnoj facebook stranici benda https://www.facebook.com/OrthodoxCelts/?fref=ts

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here