Svetski mediji preneli su vest, koja je rastužila sve ljubitelje dobre muzike, BRUCE DICKINSON oboleo je od raka. Vest je potvrđena objavom na zvaničnom sajtu legendarnog benda IRON MAIDEN. Kako je navedeno na portalu Maidena, Bruce je dobro i svi okupljeni oko njega, pozitivnog su mišljenja i očekivanja.


IRON MAIDEN FRANKFURT 12th June 2013 by JOHN McMURTRIE

S obzirom na to, da je bolest otkrivena u veoma ranoj fazi, prognoze su ekstemno dobre, a lekari očekuju da će se pevač oporaviti do kraja maja. Takođe, u saopštenju za medije navodi se da će biti potrebno nekoliko meseci, kako bi se Dickinson vratio u punu formu. Svakako mu želimo brz oporavak i prosto smo sigurni da će on uspeti u tome, kao što je u svemu do sada.

Bruceu je nešto pre Božića, pri rutinskoj medicinskoj kontroli otkriven mali tumor na zadnjem delu jezika. Terapija duga sedem nedelja, koja podrazumeva između ostalog i hemoterapiju, završena je 18. februara.

U međuvremenu, na portalu su zamoliliza poštovanje Brusove, kao i privatnosti njegove porodice, sve do kraja maja i novih obavestenja o njegovom zdravstvenom stanju.

BIĆE ON OK!

IZVOR: IRON MAIDEN

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here