Alternativni bend Dingospo Dali objavio je singl i spot “Srce” sa aktuelnog albuma “O nečemu lepom”. Pevačica i autorka stihova Sandra Vidojević objašnjava “Srce” kao pesmu koja se “zaštitnički odnosi prema svojim snovima, željama i svom unutrašnjem svetu”.

“Slabost” je bila najavni spot za ove zime objavljeni album “O nečemu lepom” (izdavač Long Play), tokom pandemičnog proleća usledio je drugi, u samoizolaciji snimljeni video “Teheran”, a sada stiže “Srce” kao treći singl.

“S obzirom na okolnosti i težak period za muziku rešili smo da što je više moguće sami radimo na spotovima”, kažu Dingospo Dali. Spot “Srce” sniman je u beogradskom studiju “Sova”, uz pomoć Stefana Vacića i Simona Tsubote, a za montažu su bili zaduženi Dingospo Dali gitarista Nikola Mišić i njegov bivši kolega u bendu Miloš Kasalović. Uz to, Nikola Mišić planira da uskoro spremi spot za još jednu pesmu sa drugog albuma.

Dingospo Dali su se predstavili debi albumom “Sve dok mislim da je ovo drugi svet” (2017 Long Play), sa koga su se izdvojile naslovna i pesme “Ne pitaj se”, “Pelin”, “Ona”, “Sa krova” i “U podzemlju”, a početkom ove godine objavljen je “O nečemu lepom” (2020 Long Play).

Dingospo Dali foto: Bad Memory Music

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here