Poklonici maštovitog elektro zvuka biće u prilici da se prepuste specifičnom audio-vizuelnom performansu, koji pripremaju belgijanci SOLDOUT  i ENSH iz Srbije. Zaječarci imaće priliku da vide i čuju goste iz Belgije u Omladinskom centru u nedelju, 15. februara 2015. godine. Početak je u 21 čas. 


10955213_1614835635413630_4211441296341232840_n

SOLDOUT je elektro duo osnovan u Briselu koji kombinuje pop sa melanholijom i brutalnošću. Već godinama unazad Šarlot i Dejvid istražuju mogućnosti elektronske muzike. Njihov zvuk se definiše kao miks popa, nju vejva, zaraznih melodija i rokerskih rifova, a u Zaječar dolaze u okviru promotivne turneje, kojom publici u ovom delu Evrope predstavljaju soundtrack “Puppylove” i album “More”. Ova izdanja možete preslušati OVDE. 

Za kartu morate izdvojiti 150 dinara. 

One-man-show atrakcija, ENSH, iza koje se ,,krije” producent Milenko Vujošević, započinje ambicioznu balkansku turneju zajedno sa belgijskim elektro bendom SOLDOUT.
Turneja će obuhvatiti 11 balkanskih gradova, uključujući: Beograd, Osijek, Temišvar, Zaječar, Novi Sad, Kragujevac, Skoplje, Suboticu, Zagreb, Banja Luku i Sarajevo.
ENSH je do sada pevao na engleskom, a nedavno objavljenim singlom ,,Ćuti” započeo je sasvim novu etapu stvaralaštva. Prepustio se izazovima maternjeg jezika i objavio je prvi u nizu singlova kojim pretenduje da šarmira Balkan. Kroz poigravanje sa jezičkim poštapalicama i izrazima karakterističnim za naše podneblje, ENSH je stvorio zaraznu melodiju koja, osim sa rečima, koketira sa različitim elektro i pop stilovima. Pesma ,,Ćuti” dostupna je OVDE

 

 

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here