Fanovi su doslovno izgubili glavu za kanadskom zvezdom koja nastupa u utorak u Štark Areni – organizuju mu doček na aerodromu, a tek da vidite koje zahteve upućuju organizatorima!

Foto: Bryan Adams

Nakon što su se na društvenim mrežama pojavile grupe koje se bave dočekom Brajana Adamsa na aerodromu – od nagađanja kada sleće u domaću prestonicu, do najrazličitijih ideja za što originalniji prijem, organizatori su otkrili sa kakvim se sve zahtevima fanova suočavaju kada je u pitanju muzički rok star.

Dijapazon molbi je širok – od onih „običnih“ koji podrazumevaju autogram, upoznavanje sa muzičarem ili mogućnost da izađu na binu i zajedno otpevaju neki od Adamsovih hitova, pa do onih krajnje neobičnih. „Imali smo zahteve koji su nam stizali od lepšeg pola – da im pomognemo pri organizaciji romantičnog sastanka sa Brajanom, neki fanovi su nam se obratili sa molbom da im sačuvamo bilo koji predmet ili rekvizit koji će Adams koristiti tokom koncerta – obično čaše ili flaše iz kojih će piti, a jedan dečko nas je kontaktirao jer želi da zaprosi svoju devojku baš na njegovom nastupu. Želi da mu pomognemo tako da i Brajan i cela Arena učestvuju u tome“ – rekli su iz Skymusic-a.

Da li će do toga doći ostaje da vidimo, a sudeći prema reakcijama fanova, nema sumnje da je Brajanomanija uzela maha! Ograničen broj ulaznica i dalje se može nabaviti putem sajta efinity.rs, eFinity aplikacije, kao i na blagajnama Štark Arene i Doma omladine Beograda i u TC Rajićeva (I sprat), pa ukoliko ste ljubitelj Brajana Adamsa i još uvek niste obezbedili svoje mesto, sada je trenutak da to uradite!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here