Bend ATTIC uz podršku, THE FATHER OF SERPENTS i THUNDERSTEEL nastupiće 24. maja u Domu omladine Beograda, dok će dan kasnije, 25. maja, održati koncert u novosadskom klubu “The Quarter”. Početak je u 21 čas. 


ATTIC + gost u Beogradu i Novom sadu - webATTIC su relativno mlad Heavy Metal bend iz Nemačke. Od kada su se pojavili na sceni 2010. godine odmah su pridobili veliki broj fanova posebno među sledbenicima King Diamonda pošto svoj zvuk temelje baš na liku i delu kultnog kralja.Nakon izlaska njihovog prvog EP izdanja bend ubrzo potpisuje za čuvenu VAN Records etiketu i stvari se razvijaju vrtoglavom brzinom. Bend izdaje album The Invocation koji je do sada više puta rasprodat u raznim tiražima i postaje nezaobilazna stavka svih metal klubova kao i festivala. U naše krajeve bend dolazi u sklopu svoje najnovije turneje.

ULAZNICE:

Ulaznice u prodaji od 01. maja

Cena u pretprodaji 600 dinara, na dan koncerta 800 dinara

Pretprodajna mesta: Felix (Beograd) , Mungos (Novi Sad)

THE FATHER OF SERPENTS su novo ima na domaćoj sceni i verovatno jedini aktivan Doom Metal bend kod nas. Novo ime na sceni ali sačinjeno od starih dokazanih majsora Metal zvuka kod nas: Awaiting Fear, The Hell, Tamerlan, Rain Delay. Nastupi na ova dva koncerta biće vatreno krštenje za naše doomere tako da im želimo sreću i željno isčekujemo nastupe!

THUNDERSTEEL će se na oba koncerta predstaviti svojim tradicionalnim Heavy Metal zvukom, a povod za to pored njihove fenomenale žive svirke biće i promocija debi albuma The Exorcism koji će se uskoro pojaviti u prodaji na limitiranom CD izdanju.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here