Foto: Sanda Vitorović

Nakon rasprodatih (n)ovogodišnjih koncerata u Srbiji i regiji, zvezde beogradske alternativne scene Artan Lili najavljuju ekskluzivni koncert u Zagrebu, na metar od publike u četvrtak, 25. aprila u sklopu programa Zvonko Radost predstavlja. Artanima će se na pozornici pridružiti intrigantni Buć Kesidi.

Nije nas bilo točno godinu dana u Zagrebu i imamo puno razloga za žurku: završili smo drugi album koji promoviramo novim singl/spotom “Na mišiće” i drago nam je što nastavljamo druženje s našom zagrebačkom publikom jednim ovako prisnim, klupskim nastupom”  ističu članovi popularne beogradske četvorke .

Beogradska noise-pop grupa Artan Lili postoji od 2013. godine. Grupu čine Bojan Slačala, Romana Slačala, Marko Ajković i Ivan Skopulović. Postali su poznati po sukcesivnom objavljivanju svojih singl-spotova. Njihovi singlovi od tada do danas osvajaju prva mjesta svih relevantnih top lista u regiji. 

Sve zapaženiji pančevački levoruki indie pop rock elektro boy bend duo Buč Kesidi svira prvi put u Zagrebu kako bi promovisali trenutni hit singl “Nema ljubavi u klubu” koji razbija na regionalnim top listama, kao i novi singl “Đuskanje ne pomaže” koji izlazi u aprilu! Poznati po debi albumu “Posesivno-ospulsivni hospul” i pesmama kao što su “Jaa (imam plaan)”, “Draga?” i “Kafe aparat” i bombastičnim koncertima po zemlji i regionu, mladi momci spremni su da razvale svoju voljenu publiku, ali i osvoje novu. Buč Kesidi čine Luka Racić za gitarom i efektima i Zoran Zarubica za bubnjem i elektronikom.

Naslovna fotografija: Ivana Čutura

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here