Tokom 2014. godine Zabranjeno Pušenje je nizom zapaženih koncerata u devet evropskih zemalja obeležilo 30 godina od objavljivanja albuma “Das ist Walter”. Posebno su se izdvojili rasprodate koncerte u Beogradu i Zagrebu, ali i spektakl u sarajevskoj Skenderiji, kojim je proslava jubileja i započela. Na mapi slavljeničkih koncerata, naći će se i Novi Sad.


dan r

Novosađani će imati priliku da 21. februara 2015. godine u  čuvenom klubu Quarter čuju i pesme sa 10. albuma benda – “Radovi na cesti”. Album možete preuzeti OVDE. Bend nije nastupao u Novom Sadu, gotovo dve godine.

Specijalni gosti Zabranjenog pušenja biće sastav Zbogom Brus Li.

Ulaznice za veliki ​novosadski koncert Zabranjenog Pušenja su u prodaji po promotivnoj ceni od ​800 dinara, što će trajati do 8. februara. Od ​9. do ​20. februara, moćićeteda nabavite ulaznice po ceni od 1.​0​00 dinara, dok će na dan koncerta karte koštati 1.​200 dinara. ​​Ulaznice su dostupne ​na svim GigsTix prodajnim mestima.

Na veliko zadovoljstvo, i benda i njihov​​ih vernih fanova, od kojih neki nisu bili u prilici da budu na koncertu održanom pre dve godine, budući da su sve ulaznice bile rasprodate tri dana pred nastup, Zabranjeno Pušenje se vraća u Novi Sad sa novom energijom i usviraniji nego ikad!

Datumi svih nastupa Zabranjenog pušenja u narednom periodu su:

14.2.2015. Barban (HR) – Trg (šator)
20.2.2015. Požarevac (SRB) – Klub KB
21.2.2015. Novi Sad (SRB) – The Quarter
16.5.2015. Pleternica (HR) – Hipodrom – Bikers MK Bulls

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here