Legendarni bend održao je u subotu 19.11.2022. spektakularan koncert u rasprodatom Pogonu kulture u Rijeci. Više od tri sata žestoke svirke, publika koja peva s bendom, osmesi na zadovoljnim licima fanova – ovako bi se u najkraćem mogao opisati nastup Zabranjenog pušenja u riječkom Pogonu kulture.

Ovaj kultni koncertni prostor, u kojem su nastupala sva važna imena ex-YU rokenrola, bio je u subotu doslovno krcat jer su sve ulaznice za koncert Zabranjenog pušenja rasprodane.

Bend predvođen Sejom Sexonom proveo je publiku kroz najblistavije momente svoje 40 godina duge karijere, a izveli su i nekoliko pesama s novog dvostrukog albuma “Karamba!”, koji je objavljen u 6. mesecu.

Razgaljeni sjajnom svirkom, Riječani su bend frenetično pozivali na bis, a već prvi taktovi pesme “Ibro dirka” izazvali su pravu euforiju u dvorani koja je dostigla kulminaciju tokom nezaboravnog hita s prvog albuma benda “Šeki is on the road again”. Pušenje se od publike oprostilo uz “Fildžan viška” i obećanje da će se uskoro vratiti u Rijeku.

Pre Riječana, priliku za uživanje u rokenrol fešti Zabranjenog pušenja imali su Zagrepčani, u isto tako prepunoj Hali, a sledeći nastupi legendarnog benda biće u Srbiji. U Beogradu će nastupiti u petak 2.12. u “Zappa Bazi”, a u Novom Sadu dan kasnije, 3.12. u SKCNS Fabrika. Ne propustite priliku da ih čujete!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here