Bend Fluid Underground iz Vlasotinca, nakon skoro objavljenog novog albuma “Antimajka” koji je snimljen u Nišu u “Psychotherapy” studiju, kreće i na koncertnu promociju istog.


Pored novih 10 pesama sa aktuelnog albuma, bend ce svirati i pesme sa starijih izdanja. Album možete čuti na bandcamp stranici benda kao I na njihovom YouTube kanalu.

Za sada su zakazani sledeći gradovi i datumi:

01. April – Niš – Feedback
08. April – Kruševac – Klub “Zamajac”
22. April – Zaječar – Omladinski centar Zaječar
29. April – Kragujevac – Dom omladine Kragujevac
  • O nedavno objavljenom albumu: 
Fluid Underground, fuzz rock bend iz Vlasotinca, posle uspešnog predhodnog albuma “Amanet” iz 2015, objavio je svoj četvrti po redu album koji nosi naziv “Antimajka”.
Album je sniman u zimskom periodu 2016. i 2017. godine u studiju Psychotherapy u Nišu i na njemu se nalaze 10 novih autorskih pesama. Sav materijal snimljen je za nedelju dana, dok je sam proces miksa i masteringa, trajao malo duže, dok pesme nisu sazrele i bile spremne da ugledaju svetlost dana.
“Antimajka” donosi kompleksnije aranžmane nego ranije, sa mračnom atmosferom i ogoljenim, sirovim tekstovima. Po prvi put se na albumu mogu čuti zvuci sintova, daira i šejkera.
Na albumu je bilo i par gostovanja. Aleksandar Đorđević je odsvirao žičani instrument saz na pesmi “Sve Više Manje Je”, dok su Goran Kostić Kosta ( Novembar ) i Nenad Pejčić  ( School Bus, Novembar ) otpevali bek vokale na pesmama “Vertikalno” “Kraj” i “Veprovi”.
Snimanje, miks, produkciju i mastering albuma je radio Nenad Pejčić, dok se za artwork albuma / fotografija, pobrinuo Nemanja Đorđević. Zahvaljujemo se i Vanji Marković koja je
imala strpljenja i bila model pri realizaciji naslovne fotografije albuma.
Album je objavljen na YouTube kanalu benda, kao i na Bandcamp stranici gde se moze preslušati besplatno u celosti.
Za vreme snimanja albuma, bend je uživo u Nišu i Vranju predstavio neke od novih pesama, dok će od narednog meseca krenuti aktivnije sa koncertnom promocijom.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here