Humanitarni „Ultra bazar“ održan 24. oktobra u TC Delta Planet Banja Luka ostvario je svoj cilj i nadmašio očekivanja organizatora, kreativne agencije Play Team i Ultra magazina. Veliki broj posetilaca podržao je humanitarnu akciju, koja je za cilj imala prikupiti novčana sredstva za Savez žena obolelih od raka dojke „Iskra“. Drugi rođendan Ultra magazina proslavljen je na najbolji mogući način – organizacijom događaja, koji je privukao veliku pažnju posetilaca!

U četvoročasovnom shoppingu, koliko je trajao „Ultra bazar“, donirane stvari naših poznatih influenserki, blogerki, glumica, sportistkinja i umetnica, pronašle su svoje nove „vlasnike“. Svečanom otvaranju bazara upriličenom u 12 časova, prisustvovale su mnoge od njih, a akciju su dodatno podržale kupovinom izložene odeće.

Ujedinjeni sa istim ciljem, mnogobrojne žene, majke, prijateljice i sestre, izabrale su odevne komade, aksesoar i obuću, koji su se našli u ponudi po simboličnim cenama, te na taj način, sa užitkom učestovale u humanitarnom događaju.

Kada se spoje dobar shopping, human gest i odlična energija, tada i ishod mora biti pozitivan. Odličnu atmosferu, koja je trajala od početka do kraja događaja, dodatno je popravila ugodna muzika koju je pripremio „Ultra DJ“ Vladimir Mačkić, uz koju je shopping bio još ugodniji. Pored toga, mnogobrojni partneri događaja izložili su na bazaru svoje proizvode, te na taj način dali svoj doprinos, ali i pripremili poklone za sve kupce. Zaposleni u UniCredit Bank Banja Luka su pokrenuli posebnu inicijativu, te na samom bazaru donirali mnogobrojne igračke za decu oboljelih žena iz „Iskre“.

Banjaluka je pokazala da je uprkos situaciji u kojoj se nalazimo, moguće uspešno održati događaj sa višim ciljem. Uz poštovanje svih epidemiloških mera, ovaj grad je danas pokazao da humanost ne poznaje granice, ali i da nam nedostaje više sličnih aktivnosti. Pored javnih ličnosti, svojim donacijama raznovrsnijoj ponudi samog bazara doprineli su i Miss S Design, Lollita Fashion House, Oxette, Treehana, Modesta, Cacao Beauty Center Banja Luka, Kiara i mnogi drugi mali biznisi.

„Ultra bazar“ su podržali TC Delta Planet, Play Team, UniCredit Bank Banja Luka, Prointer, Violeta, Avon, Oxxete, Jysk BiH, Frutela.

Play Team i Ultra magazin su na ovaj način već drugu godinu u nizu deo meseca podrške ženskom zdravlju, te obećavaju da će se tradicija i nastaviti.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here