Zaječarski bend imena Vacuum objavio je spot za pesmu “Beginning Of The End” sa albuma Prologue, a koji možete pogledati klikom na link OVDE. Momci ovog insturmentalnog sastava nastpiće u subotu, 7. decembra, zajedno sa kultnim Popečiteljima u poznatom zemunskom klubu Fest

Godinu i po nakon osnivanja Vacuum su snimili album pod imenom “Prologue” na kome se našlo devet instrumentalnih tema. “Prologue” je prvobitno objavljen u izdanju kultne hrvatske kuće Slušaj najglasnije, a potom se našao i u katalogu sve aktivnije etikete Nocturne media. Album je do sada naišao na pozitivne kritike recenzenata (Horvi: “…ako je samo ovo ‘prolog’ za nešto što tek treba doći, budućnost im je vrlo svijetlog grafikona išaranog brojnim amplitudama…“; Bane Lokner: „…prilično pametno ‘gospodare’ prostorom i atmosferom, i činjenica je da članovi postave poseduju evidentnu izvođačku energiju“) i publike.

Nakon uvodnih nastupa u Zaječaru i okolini čija je ideja bila upoznavanje publike sa radom Vacuuma, od proleća 2017. očekuju se intenzivnije koncertne aktivnosti širom Srbije, te kasnije i susednih zemalja, u okviru koncertne promocije prvog albuma.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here