U subotu, 7. decembra, u borskoj Muzičkoj školi, a pod pokroviteljstvom Centra za kulturu grada Bora, svoj prvi koncert sa gostima održaće bend Poez11a. Početak je u 19 časova, a ulaz slobodan. 

Takođe, imaćemo prilike da čujemo i četvrti singl “SNEEGOM” za koji je mix uradio Petar Stevanović ( Studio Krokodil ). Istog dana na platformi Bandcamp biće  dostupan i EP koji će poneti četiri pesme.

Prisutnoj publici biće predstavljena i knjiga naziva “NeBostaješ mi” autora Ivana Ilića, a u kojoj će se naći pesme sa debitantskog albuma sastava Poez11a.

Imali smo prilike da čujemo i vidimo spotove za ostvarenja “Čekajući sreću, Talasi i Samo mi”. Singl Talasi osvojio je titulu hita oktobra na Bunt RTS Top listi, a prati ga animirani spot koji je novi osvrt Mihajla Dragaša na njegov film ISKON Anima Aeternam, inspirisan tekstom i muzikom Talasa. Film ISKON je nagrađen Grand prijem na 63. Martovskom festivalu u Beogradu, 2016. godine

Sastav Poez11a nastaje 2018. u Boru, a kažu da je njihov naziv matematika duša u kojoj je 1+1=11. Žanrovski pripadaju pop muzici, sa elementima bluza i psihodelije, ali osnovna ideja je promocija autorskog izražaja, bez previše stega samog žanra.  

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here