Legendarni trip-hop muzičar Triki (Tricky), kog očekuje koncert 23. februara 2021. godine (21:00) u dvorani “Amerikana” Doma omladine Beograda, objavio je “Thinking of” kao drugi najavni singl za predstojeći album “Fall To Pieces”.

Triki je najpre u junu objavio animirani video “Fall Please”, a sada je stigao i singl “Thinking of”, koji prethode albumu najavljenom za 4. septembar. Oba singla predstavljaju poljsku pevačicu Martu Zlakovsku, ali za razliku pesme plesnog ugođaja “Fall Please”, Triki se u “Thinking of” odlučio za usporeniji gruv i ritam, što upućuje na moguću ugođajnu raznolikost materijala koji će se pojaviti na “Fall To Pieces”. 
Album je sniman u Trikijevom berlinskom studiju krajem 2019. godine. Triki ističe da pesme na “Fall To Pieces” mogu biti varljive: često su kratke, sa naglim završetkom i kreću se ka drugoj pesmi bez upozorenja. Instrumentalizacija je raznolika od ispada gustih sintova do distorziranih semplova, dok stihovi znaju biti mračni i napeti.
Trikijev beogradski koncert bio je prethodno najavljen za ovo proleće, a potom odložen zbog Kovid-19. Ulaznice kupljene za prvobitan datum 29. aprila ostaju važeće i nije ih potrebno menjati. Ukoliko neko želi povrat kreće od 1. septembra. Potrebno je da se pošalje mejl na .
U prodaji još ima ulaznica za koncert kog će Tricky održati 23. februara 2021. godine u DOB-u! Ulaznica je 1.800 dinara preko www.tickets.rs.
Nakon saradnje sa kultnim bendom Massive Attack, Tricky je objavio debi solo album “Maxinquaye” (1995), sa hitovima kao što su “Aftermath”, “Ponderosa”, “Overcome” i “Black Steel”, postavši svetska zvezda i jedan od najuticajnijih pionira trip hopa. Triki je svoj jedinstveni muzički izraz, prepoznatljiv po višeslojnom, mračnom spoju hip hopa, alternativnog roka i rage (ragga), nastavio da razvija na ukupno 13 albuma, od kojih je poslednji bio “Ununiform” (2017).

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here