Sa ponosom vam predstavljamo promo spot za ovogodišnji 15. Belgrade Beer Fest, koji će se održati od 16. do 20. avgusta na Ušću.


Reklamni spot koji posetioce poziva da dođu na Ušće, podseća na poznatu sekvencu iz tramvaja iz kultnog ostvarenja “Oktoberfest”, a akteri filmske priče Svetislav Goncić i Zoran Cvijanović, u gotovo indentičnom kadru, poći će umesto u Minhen, sa putnicima iz tramvaja, put beogradskog festivala. I to ne slučajno, jer se ove godine navršava trideset godina od premijere filma, a Belgrade Beer Fest slavi 15 rođendan.

Snimanje spota omiljene beogradske glumce podsetilo je na lepe uspomene iz vremena nastajanja filma, a glavnom junaku filmske priče Svetislavu Buletu Gonciću naročito se dopala saradnja sa Draganom Mićalović, promo licem ovogodišnjeg festivala.

 

“Super je ideja da se u spotu povežu dve priče, nas malo starijih i ovih mladih, kao i da se svi zajedno možemo odlično provesti na jednom mestu – na Beer Festu”, poručio je Bule.

U jubilarnoj godini, organizatori Belgrade Beer Festa obradovaće goste bogatim muzičkim programom, širokom paletom pivskih brendova i novim festivalskim zonama.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here