Nakon Beograda, Novog Sada, Niša i Zrenjanina autori publikacije “Rokenrol u kandžama interneta” Predrag Jovanović i Branimir Lokner, održače promocije knjige u četvrtak, 8. decembra, u Zaječaru, a narednog dana, 9. decembra, u Boru. Početak je u 20 časova. 


Flajer Lokner.cdrUstаnovа Centаr zа kulturu i turizаm “Cekit” organizovaće u četvrtak, 8. decembra, u prostorijama zaječarskog Omladinskog centra promociju knjige “Rokenrol u kandžama interneta”. Ovde će nastupiti Acka i Icke (Madicine BandVIS Novi Dan i Momčilo Moša Radenković (Zlatni Prsti) iz Zaječara.  

Narednog dana, 9. decembra, u gradu bakra i zlata nakon obraćanja autora mini koncerte održaće, Hurleur iz Negotina, Huti Ota Tre iz Zaječara, dok će za kraj večeri nastupiti domaćini, bend Kružni Tok  ( tribute bend to Rage Against the Machine) iz Bora. 

Oba dana biće najavljeno i otvaranje YouTube TV Kanala “Time Machine Music TV” a biće promovisana i zbirka pesama “Seljobriti”, autora Branislava Bašića Pekara, koji uvek ide uz dobar rokenrol. flajer-promocije-bor

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here