Dugo očekivani koncert legendarnog novosadskog benda Ritam Nereda biće održan u Beogradu, u petak 9. oktobra u sali Amerikana u Domu omladine


ritamnereda_560x210
foto: Gabriel Radatović

Kao specijalni gosti na koncertu nastupiće Dot The Eye, groove metal bend iz Beograda, zatim Kolaps, hardcore sastav iz Novog Sada, kao i naš najstariji aktivni punk bend, čuveni KBO! iz Kragujevca. Očekuju se i mnogi drugi gosti iznenađenja. Ulazak publike će biti već od 20 časova.Ulaznice po ceni od 600 dinara možete kupiti na blagajni Doma omladine u Beogradu, prodavnici Felix (Tc Sremska), kafeu Šikarica (Skadarlija) kao i na prodajnim mestima Gigstix i Eventima.

Bend ovom prilikom predstavlja i novi spot koji je urađen za numeru “Divan dan”. Produkciju spota pomogao je Studio Berar i možete ga pogledati ispod:Dugo očekivani, jedanaesti po redu album novosadskih punk rock legendi, sastava Ritam Nereda pod nazivom “To nisi ti” (Nocturne media), objavljen pre nekoliko meseci donosi 10 novih, svežih, uzbudljivih i brzih pesama u klasičnom maniru stare škole Ritma nereda. 

Ritam Nereda je jedan od najproduktivnijih i najbeskompromisnijih domaćih sastava svoje generacije. Sinonim su za glasnu, brzu, čvrstu i energicnu svirku sa stilski ukrštenim punk, metal i  hard core zvukom. Kolekciju legendarnih pesama kao sto su “Put beznađa”, “Crno je sve”, “Ne”, “10 godina”, “Hiljade”, “Sećanja”, “Heroj” i mnoge druge moći ćete da doživite prvi put u sjajnom prostoru Doma omladine u Beogradu.Ritam Nereda je svojom obimnom diskografijom, mnogobrojnim izdanjima i reizdanjima  tokom 27 godina karijere uvek imao veliku bazu fanova i za naše uslove visoke tiraže, predstavljajući redak primer autorski veoma plodnog sastava čijeg kultnog repertoara ćemo imati jedinstvenu priliku da se podsetimo u petak 9. oktobra.

Čist i beskompromisan kvalitet potvrđuju i, između ostalih, Henry Rollins (Rollins band) i Bill Gould (Faith No More), koji su posle slušanja njihovih koncerata tražili da se upoznaju sa bendom. Ritam nereda beleži i nastupe sa takvim veličinama kakve su Queens Of The Stone Age, Motorhead i Red Hot Chili Peppers.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here