Junaci kultne serije „Državni posao“, Čvarkov, Torbica i Boškić, spremaju se za „Egzitske proslave“ na Petrovaradinskoj tvrđavi od 9. do 12. jula, a posle idu i da se brčkaju na Jazu od 15. do 18. jula uz ovogodišnji „Svi Dens“! Bili su veoma raspoloženi i da u kameru „zapišu“ svoja najdublja osećanja povodom 15. rođendana Exita uz prisećanje kako ih je roker Lemi, čije je pravo ime Mile, svojevremeno u gradu „Landonu“ udarao basom po glavi u žaru svirke. Kako to obično biva, frau Šilovićka i baba su kumovale davnom druženju sa grupom Motorhead, iz vremena kad je Mile pio konjak sa Titom na Brionima! Šta su naši „državni uposlenici“, rekli u pauzi za ručak, pogledajte sami!


 

 

Da publika Exit Avanture i ove godine bude na centralnom mestu, uz najlepše lokacije, tvrđavu i plažu, pobrinuće se i jedno od najjačih programskih izdanja u istoriji. Tokom četiri dana i noći na Exitu i isto toliko na Sea Dance festivalu, nastupićeMötorhead, The Prodigy, Manu Chao, Rudimental, Faithless, Roisin Murphy, Hardwell, Emeli Sandé, Sigma, John Newman, Capital Cities, Clean Bandit, Tom Odell, Martin Garrix, Gramatik, Leftfield, Tale of Us, Adam Beyer, Chris Liebing, Eagles of Death Metal, Fear Factory, Wilkinson, Zomboy, Roni Size Reprazent, Bondax, Napalm Death, Dubioza kolektiv, Octave One, Soul Clap, Hladno pivo, Artan Lili, Zoster i brojni drugi za ukupno više od 1.000 umetnika na 30 festivalskih bina od Petrovaradina do Jaza! Dve glavne bine, mts Dance Arena, Dance Paradise, Fusion, Explosive, No Sleep Novi Sad, OTPleši Latino, Positive Vibrations Reggae, Future Shock, Urban Bug, World Chill-Inn, Silent Disco i brojne druge bine i festivalske zone, zajedno sa kampovima Exit Avanture koji se otvaraju 7. a zatvaraju 20. jula, učiniće još atraktivnijim koncept pravog festivalskog letovanja, jedinim te vrste u celoj Evropi.

Pogledajte spot za miks najvećih hitova Exit Avanture: https://www.youtube.com/watch?v=t7xrvSjgx8c

Video fajl za preuzimanje: http://we.tl/MNkrhbsQsG

Audio fajl za preuzimanje: https://www.dropbox.com/s/dt257ii16ds3sld/Exit_Avantura_2015_Medley.mp3?dl=0

 

Trenutne cene ulaznica samo srede u ponoć!

Ulaznice se prodaju po cenama od 6.990 za Exit, 5.990 za Sea Dance i 7.990 dinara za oba festivala, odnosno celu letnju Exit Avanturu. Naredna cena ulaznica biće viša od 8. jula u ponoć, kao i njihova finalna cena na blagajnama ispred tvrđave! Aktuelne cene dnevnih ulaznica su 2.490 za četvtak, 2.990 za petak, 3.390 za subotu i 2.490 dinara za nedelju, a njihova naredna cena biće viša. Ulaznice se prodaju u knjižarama Vulkan, lancu Corner Shop i još 50 blagajni u lancu Gigs Tix širom Srbije, te u onlajn prodaji putem sajta www.gigstix.com. Na www.exittrip.org, prodaju se paketi koji sadrže i smeštaj, a cene aranžmana za pravo festivalsko letovanje od 7. do 20. jula, od tvrđave do peščane plaže, počinju već od 99 evra!

 

Izbegnite gužve i zamenite ulaznica za narukvice već danas!

Zamenska mesta ove godine radiće ranije nego ikad i biće na dodatna dva mesta, kako bi posetioci izbegli čekanje u redovima za zamenu prvog festivalskog dana! Prvo mesto se nalazi u centru Novog Sada, ispred Gradske kuće i radiće od nedelje do srede, u periodu od 10 do 20 časova, gde vlasnici četvorodnevnih ulaznica mogu da ih zamene za obavezne narukvice sa kojima kasnije ulaze na festival. Drugo dodatno mesto se nalazi u kampu na Štrandu i radiće u utorak i sredu do 10 do 20 časova, a od utorka radiće redovno i glavni zamenski šalteri ispod glavnog ulaza kod Lovotursa, u periodu od 10 do 20 časova u utorak i sredu, od 10 do 03 časova u četvrtak, te od 12 do 03 časova u petak, subotu i nedelju.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here