MH Concerts i Serbian Hellbangers ponosno predstavljaju legendarni PAIN! Oni će nastupiti 24. aprila u Domu omladine Beograda. Početak je u 20 časova.


PAIN-Dom omladine, BeogradKada je legendarni multi instrumentalista i producent Peter Tagtgren (Hypocrisy) 1996. godine startovao svoj solo projekat PAIN sigurno ni sam nije slutio da će naići na odlične reakcije velikog broja fanova širom sveta i da će u narednom periodu PAIN postati bend koji će prokrstariti celom planetom i postati jedno od bitnijih industrial rok metal imena
današnjice. Kroz bend je prošla prava armija muzičara iz bendova kao što su: Immortal, HammerFall, Levaes’ Eyes, Atrocity, Candlemass i mnogi, mnogi drugi.

Ulaznice možete pronaći od 6. februara 2017. godine. Prodajna mesta su, Eventim, Felix, Mungos i to po sledećim cenama: 

  • Prvih 100 ulaznica koštaće 1.900 dinara. Cena ulaznica u pretprodaji  iznosi 2.500 dinara, dok će na dan koncerta koštaće 3.000 dinara. 

 

PAIN je do sada objavio osam studijskih albuma, mnoštvo singlova i lajv izdanja, a u Beograd dolazi u sklopu svoje najnovije turneje na kojo promoviše poslednji album Coming Home koji je objavljen za Nuclear Blast Records prošle godine.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here