U nedelju, 16. aprila, Omladinski centar će ugostiti predstavnike zaječarske muzičske scene. Nastupiće bendovi Teen Spirit, VIS Novi Dan i Huti Ota Tre!


Teen Spirit je najmlađi zaječarski bend, ne samo po stažu već i po godinama. Ovo im je ujedno prvi nastup pred publikom! Za sada rade obrade poznatih pesama.

VIS Novi Dan je osnovan u novembru 2010. godine u Zaječaru i okrenut je isključivo autorskom radu. Bend je nastupao, tako i u Kučevu, Donjem Milanovcu, Leskovcu, Novom Bečeju, Beogradu i drugim gradovima. Na 46. zaječarskoj gitarijadi 2012. godine, VIS Novi Dan osvojio je nagradu publike, kao i na Festivalu autorskih bendova u Beogradu.

Huti Ota Tre nastao je u garaži 1. decembra 2012. godine u Zaječaru. Pravac muzike koji svira je fuzija rokenrola, hip hopa, panka i fanka. Publika je ove momke proglasila najboljima na 47. Gitarijadi. Dogurali su do finala BDFL-a, Demo Mastersa, BARF-a, kao i do polufinala Music Testa i banjalučkog Demofesta.
Bend je, posle nekoliko kraćih pauza, ponovo stao na noge. Prerano ih je napustio Branislav Nikolić – Floksi (počivaj u miru) pa više od godinu dana nigde nisu svirali.

Početak događaja u 21h, a cena ulaznice je 100 RSD. Sav prihod od prodatih ulaznica će biti iskorišćen za kupovinu neophodne muzičke opreme za potrebe sobe za probe bendova u okviru Omladinskog centra.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here