Zbog vremenskih nepogoda koncert sastava Tito & Tarantula, odložen je za cetvrtak, 17. jul 2014. Inace, pomenuti muzicari, vidno uzbudjeni, bili su primorani da odloze svoj nastup. Kako brojnoj publici ne bi uskratili zadovoljstvo za “degustiranjem” dobrog koncerta, tim okupljen oko ovog stoner rock  sastava, odlucio je da za koji dan odlozi i koncert u Skoplju. Takvim delovanjem ucinili su mogucim i koncert u Nisu. “Tito & Tarantula” nastupice na Platou ispred beogradske kapije u niškoj Tvrđavi, od 21:30h. Ulaz na koncertni prostor biće otvoren od 20 casova. 

Sve kupljene karte za prvobitni termin važiće i za četvrtak uveče, a pretprodaja karata po ceni od 600 rsd nastavlja se danas samo u Eko Speed press caffe-u, u niškoj Tvrđavi.
Cena ulaznice na dan koncerta, 17.jula, iznosiće 800 rsd.

Neposredno pred pocetak konferencije nastupio je i niski mladi bend “The Jam Station” koji  je pre izvesnog vremena svirao  i u Zajecaru, na Trgu Oslobodjenja, kao i u kultnom rock klubu, Irsih Pub. Titu i njegovoj ekipi  spomenuli smo i Zajecarsku Gitarijadu , kojom  su ovi muzicari bili odusevljeni, a pri tom i iznenadjeni njenim ovogodisnjim 48. rodjendanom.

T82A8696

Bend je uredno stigao u Konstantinov grad, odrzao probu, kao i press konferenciju, na kojoj je  Tito Larriva izjavio kako je ovo njihovo cetvrto gostovanje Srbiji, da su gradovi koje su prethodno obisli lepi, ali je  naglasio da su ljudi jos lepsi, bolji i da su pocastvoavni njihovim entuzijazmom oko  muzike.

Mislim da je to najbolji deo – ljudi…  rekao je Tito Larriva

foto:  Zoran Mojsin

tekst:   Milena Ilic

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here