Na portalu www.longplay.rs prethodnih dana mogli ste, između ostalog, saznati o apelu UPTAS-a da država pomogne muzičkoj industriji usled pandemije Kovid-19, da li su budućnost “vertikalni koncerti”, da je Tricky objavio drugi singl sa novog albuma, pročitati vodič kroz Dingospo Dali album, uz podsećanje na to kako je Nikola Pejaković Kolja otpevao stihove Jovana Jovanovića Zmaja. 

U jeku pandemije Kovid-19, Long Play je pripremio nekoliko informativnih i verujemo zabavnih tekstova koje slobodno možete preuzeti za vaš portal, novinu, radio, tv…ili jednostavno pročitati na https://longplay.rs/novosti/
Izdvajamo…
Udruženje promotera i tiketing agencija (UPTAS) zatražilo je od Vlade Republike Srbije hitnu pomoć u rešavanju veoma teške finansijske situacije u kojoj se, zbog potpunog prestanka rada, nalazi više od 20.000 ljudi zaposlenih u ovom sektoru.  
Hip-hop muzičar Triki (Tricky) nakon junske “Fall Please” objavio je ove nedelje i drugu pesmu “Thinking of” sa predstojećeg albuma “Fall To Pieces”, najavljenog 4. septembar. Triki u okviru evropske turneje za “Fall To Pieces” dolazi 23. februara 2021. godine (21:00) u dvorani “Amerikana” Doma omladine Beograda.

Pank rok muzičar Miki Radojević tokom trenutne koncertne neaktivnosti svojih bendova Čovek bez sluha i Six Pack, usled pandemije Kovid-19, rešio je da par svojih starih pesama objavi u potpuno novom, za fanove verovatno iznenađujućem ruhu!  

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here