Zbog nestabilnog vremena, otvaranje prolećno – letnje koncertne sezone u dvorištu Univerziteta (Banovina) u Nišu pomera se za 7 dana! U subotu, 21.maja u 21 čas nastupiće jedan od naših najznačajnijih rock sastava – čudesna Disciplin A Kitschme .


dak press 2016 bUz neizbežne vanvremenske bučne hitove iz svih faza plodne karijere koja traje već 35 godina, ovom prilikom DAK će promovisati novi album „Opet“ koji je u decembru mesecu izašao pod okriljem renomirane izdavačke kuće Mascom records.

DAK će ovom prilikom imati i goste na koncertu. Publiku će zagrevati perspektivan niški sastav Igralom, band “Hilbili/Afro/Funk” orijentacije.

Sve kupljene ulaznice za prvobitni termin zakazan za 14.maj važe za 21.maj! Karte su u pretprodaji po ceni od 800 dinara do subote, 21.maja do 14h u muzičkim radnjama: Energy music shop (TPC Kalča – prizemlje) i CD Sound (na kraju novog podzemnog prolaza). Na dan koncerta, na ulazu u dvorište Univerziteta u Nišu (Šumatovačka ulica bb) od 20h karte će se prodavati po ceni od  1.000 dinara.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here