Rundek Cargo Trio odabrao je pesmu “Don Juan” za prvi spot sa novog CD albuma “Mostovi”, kog koncertno promoviše 12. i 13. juna u beogradskoj “Barutani”. Gitarista i pevač Darko Rundek, violinistkinja Isabel Katala i multiinstrumentalista Dušan Duco Vranić snimili su spot “Don Juan” nedavno na ostrvu Braču, u režiji Radislava Jovanova Gonza.


foto:  Sanda Hržić
Foto: Sanda Hržić

“Svileni šalovi su svileni sariji donešeni iz Varanasija, najstarijeg živog grada na svijetu, uz rijeku Gang u Indiji. Prirodni kameni luk kojem smo se u spotu poklonili zove se Koloč, nalazi se na pola sata hoda od Nerežišća, oko njega se skupljaju vile i satiri i noću se tamo može čuti njihov pjev…”, opisuje spot Rundek.

Inače, glavni junaci u spotu “Don Juan” su Ducin sin Korto Vranić i Džek Rasel keruša Karapat, koja je član Rundekove familije. Iako se očekuju dva rasprodata koncerta u “Barutani”, ipak neće biti trećeg, već će Rundek Cargo Trio nastupiti 26. juna na Letnjoj pozornici Kulturnog centra Pančeva i 27. juna na Arsenal Festu u Kragujevcu.

17669_1090862320928156_8379605921056146980_n
Kadrovi iz spota poslužili su za grafičko oblikovanje omota albuma “Mostovi”, kog je 1. juna u Srbiji objavio Long Play. Disk se može dobiti isključivo uz kupljenu ulaznicu, za neki od dva beogradska koncerta, koja košta 1.500 dinara.

Kupovina CD+ulaznice ići će samo na glavnim Eventimovim prodajnim mestima – blagajnama Doma omladine Beograda i Kombank arene, Biletservisu na Trgu Republike i u Šoping centru “Ušće”.
CD “Mostovi” pojaviće se u redovnoj prodaji tek nakon koncerata 12. i 13. juna u beogradskoj “Barutani”.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here