Мakedonski bend VIZIJA, promovisao je, svoj prvi video spot pesme “Glasot na mojata dusa” (Glas moje duse), koji već možete pogledati ON LINE.


Vizija
foto: Kristijan Karadžovski

Autor spota je gitarist benda Marko Dzambazoski, koji je režiser, scenarista i montažer. Snimatelj je, Kristijan Karadzovski. Uloge tumače, Stefan Petrovski, Aleksandar Aleksovski, Damjan Josifovski i Dejan Mladenov. Za šminku se pobrinula Bile Mladenovska.

Spot je u produkciji Fakultata dramskih umetnosti iz Skoplja.

Vizija postoji četiri godine, clanovi benda su: Marko Džambazoski – solo gitara i prateći vokali, Marko Gapo – vokal i ritam gitara, Liljana Jankova – bas gitara i pratenici vokali & Siniša Đorđević na bubnjevima.

  • Posebno treba potsetiti na pozitivne kritike britanskog muzickog internet portala “Emerging Indie Bands”, koji je na listi od 90 najboljih bendova na svetu za 2014 godinu, Viziju rangirao na 7. mesto! Americka radiostanica „WMBR” pesmu „Glasot na mojata dusa”, za koju je i uradjen spot, uvrstila je medju nајboljim pesmama za 2013 godiniu na teritoriji nekadasnje Jugoslavije.

Jedan od najvecih uspeha benda je nastup na 47. Gitarijadi u Zaječaru, ubrzo potom i na „Jelen Demofestu” u Banja Luci, gde su dobili odlicne kritike. Vizija je imala nastupe i u Beogradu, Nikšicu, I Blagojevgradu, a naravno i koncerte u Makedoniji, u Skoplju, Kumanovu i Stipu.

 

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here