“Što je to u srcu mom” naziv je novog singla grupe Bumerang u izdanju Croatia Records. I u ovoj pesmi Bumerang je zadržao svoju energiju i nekonvencionalan izraz. Tekst pesme govori o ljubavnim vezama, a prati je svetla i radio-pop melodija sa kantri prizvukom.

Muzika i tekst su potekli iz muzičke radionice Željka Krušlina Kruške. Aranžman je napravio Leo Škaro, a novi singl snimljen je u njegovom studiju u Splitu.

Za video je zaslužan Igor Ilić. Spot je sniman u dvorcu Empirej u mestu Jurjevec kod Krapinske banje, a u njemu se pored članova benda pojavljuju Klementina i Branimir.

I dok se nova pesma već vrti na radio-stanicama, pevač grupe Lac otkriva da video klip skoro da nije snimljen jer je dan ranije „zviždao” sa trešnje na svojoj zemlji na brdu iznad Zlatara.

“Uf, bilo je gadno. U trenu sam skliznuo sa trešnje, korpa na jednu, a ja na drugu. Srećom, ja sam ‘stara mačka’, pa sam uspeo da upijem što više pada. koliko je moguće.Važno je da se nisam pocepao,ali sam imao velike modrice,noga mi je bila otečena tri nedelje.Međutim, bio sam već drugog dana snimanja.Bolelo je,ali vredelo je jer vidim da je video dospeo do velike publike prvog dana.” komentari Lac

Zanimljivo je da Lac na snimku nosi majicu sa otiskom elektrograma srca.

„Ovde ima simbolike, srce mi dobro kuca i posle pada sa trešnje, a nova pesma nosi i naslov „Šta mi je u srcu“. Sve ovo je bila inspiracija modnoj stilistici Almi Preml Zoko za moj ‘outfit’ u spotu.’

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here