Pod sloganom Big 4, naši najpoznatiji heavy metal bendovi održaće spektakularne koncerte u Amerikani Doma Omladine u Beogradu, dana 20. aprila s početkom u 19:30h.

Iako za sobom imaju višedecenijske karijere, biće ovo prvi put da Annathema, Pergament, Rapid Force i Attila Heller ukrštaju gitare i nastupaju na istoj bini – fanovi će imati priliku da čuju njihove najpoznatije hitove i nove pesme. Bendovi će se takođe predstaviti u novim postavama, a mlađa publika će moći da se upozna sa istorijom metala na našim prostorima.

Sve četiri grupe ističu da su oduševljene Big 4 idejom i šansom da, zajedno sa mnogobrojnim fanovima iz zemlje i regiona, proslave povratak na scenu i dokažu da je metal bio i ostao jedan od najpopularnijih muzičkih pravaca kod nas.

Ulaznice za ovaj festival možete nabaviti na svim prodajnim mestima Efinity po sledećim cenovnim kategorijama:

– Standard – 1.500,00 RSD

– Na dan koncerta – 2000,00 RSD

– VIP – 3000,00 RSD (potpisane brendirane ulaznice, pristup VIP loži, set trzalica svih bendova, potpisivanje izdanja i majica)

– Heavy VIP – 5000,00 RSD (potpisane brendirane ulaznice, pristup VIP loži, set trzalica svih bendova, Big4 majica limited edition custom made i Big4 oficijelni plakat, potpisivanje izdanja i majica)

Zbog velikog interesovanja iz Srbije i regiona, organizator Big 4 festivala savetuje fanovima da na vreme obezbede svoje ulaznice.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here