Indie-pop senzacija Milky Chance ovu se nedelju, 4. decembra, spremaju još jednom oduševiti domaću publiku i to koncertom u Tvornici kulture sklopu evropske turneje Tour Again. U prodaji je ostalo još vrlo malo ulaznica, a mogu se kupiti putem Entrio sistema, te na ulazu.

Milky Chance, nemački dvojac kojeg čine Clemens Rehbein, pevač i gitarista, te DJ i producent Philipp Dausch, postali su globalni pop fenomen još 2013. godine, prepoznatljiv po zaraznim melodijama i zvuku u kojem se mešaju uticaji od elektronske muzike do regaea i R&B-a.

Milky Chance su u večnom pokretu još od objavljivanja njihovog debitantskog singla ‘Stolen Dance’ koji ih pretvorio u muzičke zvezde u samo par meseci. Snimljena u Rehbeinovom domu u Kasselu u Nemačkoj, pesma je postala međunarodni hit nakon što ju je bend objavio na internetu 2013. godine, zauzevši vrh lestvica u više od desetak zemalja, prije nego što je prešla Atlantik i dospjela na 1. mesto Billboardove alternativne lestvice.

tportal
Izvor: Promo fotografije / Autor: Anthony Molina

Milky Chance se nakon četiri godine vraćaju na ‘mesto zločina’, u zagrebačku Tvornicu kulture, kako bi ponovno očarali publiku svojim live nastupom koji stoji uz bok njihovom globalnom, virtualnom uspjehu. Ovaj put kao predgrupa nastupit će britanski kantautor Ash Carvell, zvan Quarry, čija glazba priziva duhove pop ere 80-tih, ali je u isto vrijeme osvježavajuća. Odrastajući u malom britanskom selu, Quarry je kao mlad otkrio glazbu kao spas od svoje okoline, te se uskoro sam naučio pisati i producirati glazbu. Njegov glazba spoj je raznih utjecaja od Jimmija Hendrixa preko Spice Girlsa do Eminema.

Cijena ulaznice za koncert Milky Chancea u Tvornici kulture 4. prosinca iznosi 159 kuna, a mogu se kupiti putem Entrio sistema te na vratima Tvornice kulture.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here