Objavljujemo naredna četiri benda koji će nastupiti na Festivalu Srpskog podzemlja 21. februara u Domu omladine: BOMBARDERDOGHOUSEINFEST i FEW REASONS WHY.


BOMBARDER  (Legendarni Speed Thrash Metal, Beograd) je srpski spid treš metal “ex-YU” bend. Sastav je prvobitno formiran 1986. godine u Sarajevu (BiH). Tokom rata u staroj zemlji, gitarista Maho Šiljdedić izgubio je život. Vokalista, Nenad Kovačević, preselio se u Srbiju gde je ponovo izgradio bend “Bombarder” sa novom postavom.

BOMBARDER

Veterani domaće Punk scene iz Beograda DOGHOUSE, u sastavau: Deki (gitara, vokal), Shuki (bubnjevi), Boka (bass, prateći vokal), Aref (gitara) takođe će nastupiti u Domu Omladine 21. februara. Očekujemo fantastičan nastup.

DOGHOUSE

Jagodina napada u vidu benda INFEST. Deat hrash metal skupina oduvaće scenu, a čine je: Vandal, Zombie, Tyrrant i Vrag.

INFESTBend FEW REASONS WHY formiran 2001. od članova koji su devedesetih svirali u bendovima Just i Rampage. Snimili smo jedan EP 2006. godine pod nazivom “Rats get fat while good men die”, a od 2013. imamo novog člana, na mestu pevača, kome je poslednji bend bio Moodaphte Brutala.

Few Reasons WhySvoje učešće potvrdili su i SKC NOVI SAD, koji su poznati po velikom broju izdanja vezanih za Punk i Hard Core kulturu.

Narednog ponedeljka organizatori najavljuju objavljivanje još imena bendova, koji će nastupiti na navedenom festivalu. Podržite PODZEMLJE!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here