Već sada 2022 je masivna godina za belgijskog superstara Lost Frequencies. Njegov prethodni singl “Where Are You Now” ft.Calum Scott premašio je višestruko platinasti tiraž, bio je na vrhu top lista u 5 zemalja (između ostalog Velika Britanija, Irska, Slovačka), a u mnogim zemljama (Nemačka, Australija, Švedska, Belgija,itd) bio je u prvih 10 mesta na nacionalnim Top listama.

Ovoga puta Felix De Leat diže lestvicu više jer u novom singlu sarađuje sa poznatim britanskim pevačem, Jamesom Arthurom.

“Questions” kreće harmonijskim slojevima nenametljivog sinta i gitara na koje se nadovezuje prepoznatljiv izražajni vokal, da bi u refrenu snažno odjeknuli bogati sintisajzeri i odjekujući house ritmovi ,dok Arthur peva “If you don’t ask questions then you won’t know why/ like how is it so easy when you say goodbye?”

foto_by_Rafael_Deprost

Sa 11 singlova koji su dostigli platinasti tiraž, Lost frequencies ima milijarde strimova i 26 miliona mesečnih slušalaca samo na Spotifyu. Jedan od najtraženijh izvođača, Felix je gostovao na svim prestižnim muzičkim festivalima, među kojima je ,naravno i Exit festival. Ove godine ga uz učešće na festivalima Tomorrowland, Balaton Sounds, Pinkpop, Airbeat One, Creamfields, očekuje i ‘Lost Frequencies LIVE’ turneja sa 23 datuma u Americi i Evropi.

“Nakon masivnog uspeha saradnje sa Calumom Scottom, smatrao sam da je pravi trenutak za novi potez, a budući da sam radio na toni novih projakata, pesma “Questions” mi se učinila kao prava za novi singl.Ovo je pesma koja nosi dobro raspoloženje, odgovara letnoj sezoni koja nam stiže, jedva čekam da je izvedem uživo i vidim reakciju publike”, izjavio je Lost Frequencies.

“Felix je ogroman talentat i drago mi je što sarađujemo, jer smo se tako lako razumeli i napravili pesmu idealnu za nastupajuće leto”, izjavio je James Arthur koga ovoga leta gledamo na Exit Festivalu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here