Nakon godinu dana Renegadesi (RATM tribute bend)  se u sredu, 23. marta, vraćaju na Good Vibrations u Vintage Industrial Bar i, u najvernijem mogućem stilu odsviraće hitove benda koji je obiležio 90-te godine prošlog veka, a čiji značaj nimalo nije splasnuo ni dan danas! Uz spomenute, nastupiće još dva mlada zagrebačka benda – Introvers i Fit the Quota! Za DJ pultom je Kneža, a početak programa je u 20 časova i 30 minuta. 


cover RATM

RENEGADES je istarski Rage Against The Machine tribute bend. Osnovan je 2003. godine, a čine ga Davor Kos, Andrej Udovičić, Demian Kalebić i Alfred Fredi Šegon. Nakon svirki širom države pauzirali su sa radom od 2006. do 2012. godine zbog poslovnih obveza, nakon čega se još iskusniji i jači vraćaju 2012. Ovo im je drugi nastup na Good Vibrations programu, a prvi je svim fanovima RATM-a ostao u jako lepom sećanju.

INTROVERS je alt/hard rock bend iz Zagreba. Nastao je 2012. godine kad su petorica prijatelja, nakon nekoliko godina zajedničkog sviranja i nastupanja kao interni bend KSET-a, odlučili da naprave  nešto više od sviranja obrada i baciti se u autorske vode. Njihovu muziku je teško jednoznačno definisati  zbog raznolikih muzičkih ukusa pojedinih članova benda, no sadrži uticaje rocka, stonera, bluesa, funka, metala, te progresivne muzike, uz tekstove na hrvatskom jeziku. Nakon nekoliko meseci DIY snimanja i produkcije, slede nastupi po poznatim zagrebačkim klubovima (KSET, Sax!, Pauk, Hard Place…), a treba istaknuti vatreno krštenje na KSFF Open Air-u 2014. iza Kawasaki 3p-a pred krcatim parkiralištem Filozofskog.

FIT THE QUOTA je tročlani garage/alt/funk/indie bend u sastavu Antonio Hlupić, Ivan Cottiero i Mate Ponjević. Momci o sebi i nadolazećem koncertu kažu sljedeće:

„Sviramo kad grijalica radi, kad ne, onda sviramo da se ugrijemo. Živimo u Zagrebu. Hlup je konobar, Cottierov zivot nije FER, a ja sam Mate od mame i tate. Dođite se pogat i zajebavat i poslušat izlazeći EP i par novih stvari.“

GOOD VIBRATIONS RASPORED:

23.03. Renegades (Rage Against The Machine Tribute), Fit The Quota, Introvers (20/30 kn)

  1. 03. Inciter, Violate, Time Decay (25/35 kn)
  2. 04. Čovek Bez Sluha, Saucesce (30/40 kn)
  3. 04. JeboTON „Bit će 5“ FEŠTA (25/35 kn)

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here