Ovonedeljno izdanje Good Vibrationsa biće u znaku Arctic Monkeysa. Njihove stvari predstavi će tribute bend Stereo Deficit iz Srbije, dok će pre njih u Vintage Industrial Baru ove srede zasvirati zagrebački bendovi Tao Šank i Mjuzikl. Koncert će ujedno biti i zagrevanje za 14. izdanje Tabor Film Festivala koji će ove godine ugostiti imena kao što su Rundek Cargo Trio, Kries, ABOP, Radio Aktiv, Rolin Humes i drugi.  Početak programa  je u 20 časova i 30 minuta.cover arctic

STEREO DEFICIT je osnovan pod nazivom Random u Kruševcu sredinom 2010. godine. Nastao je iz uzajamne ljubavi prema raznovrsnoj progresivnoj  muzici između trojice braće. Kasnije u 2013. godini im se pridružuje četvrti član i bend mijenja ime u Stereo Deficit. Stereo Deficit je cover bend koji obrađuje širok spektar žanrova muzike, a u posljednje vreme radi kao Arctic Monkeys tribute band. Do sada su nastupili po gotovo svim većim klubovima po Srbiji, a ovo će im biti premijerni zagrebački nastup. 

MJUZIKL se javnosti prvi put predstavio 2012. godine. Do danas njihov muzički  opus čine pesme kao što su “Ti glupa si”, “Moreno” i “Ti i ja” s kojom su nastupili na prvom izdanju RockOff festivala 2014. godine. Momci su trenutno u studiju gde pripremaju ostatak materijala za svoj debitantski album te će uskoro uz „Susjedu“ svetlost dana ugledati i druge pesme. Za one koji još ne znaju, Mjuzikl čine Luka Palestrina Mazić na gitari i vokalu, Roberto Borovec za bas gitarom i klavijaturama te Ivan Hačić Hač za bubnjevima.

TAO ŠANK je šank birtije “Instituta za bezbrižnost i razonodu” gde se ispoveda muka ove doline suza uz muziku koja pojačava taj ugođaj do apsurda. Osnovan je 2012. godine, a čine ga Hrvoje Mimica – bubanj, poezija; Krunoslav Cvanciger- bass i Edgar Pač – gitara, vokal.

Za DJ pultom dominira Kneža

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here