TABOR FILM FESTIVAL u svom 14. izdanju uz bogati filmski ima i impresivan muzički program. Koncertna atrakcija Kultur Shock će po  prvi put nastupiti u dvorcu Veliki Tabor, a već objavljenima imenima pridružuju se dva zagrebačka benda, Pridjevi i FOR.


fotka kultur 1Od 7. do 10. jula  uz spomenute izvođače na tri bine nastupiće i Rundek Cargo Trio, Kries, ABOP, Radio Aktiv, Rolin Humes i Breakdown. Cena early bird festivalske ulaznice je 95 kuna zaključno s 1.6. nakon togaje 125 kuna za sva četiri dana.

Ulaznica uključuje filmski i muzički program, kao i kamp koji će se nalaziti u neposrednoj blizini Velikog Tabora. Cena dnevne ulaznice iznosi 60 kuna.

PRODAJNA MJESTA ZA FESTIVALSKE ULAZNICE:

Dirty Old Shop, Tratinska 18, Zagreb

Krčma Polanović, Matije Gupca 36, Zabok

Caffe Bar Mala Ramona, Trg Ljudevita Gaja 1, Krapina

Pizzeria Ramona, Stjepana Radića 9, Pregrada

Mladinsko društvo Bistrica Ob Sotli, Bistrica Ob Sotli 9, Bistrica Ob Sotli, Slovenija

Vinum, Imeno38, Podčetrtek,  Slovenija

 Na Tabor Film Festival svake godine prijavi se preko 1500 filmova iz osamdesetak zemalja svijeta, što potvrđuje zavidnu reputaciju koju je stekao u prethodnih 13 izdanja. Provereni programski koncept i ove godine sastoji se od takmičarskog dela – međunarodne i domaće konkurencije i posebnih  popratnih filmskih programa i događaja. Uz filmske projekcije nastale u saradnji  s partnerskim festivalima, 14. izdanje Tabora donosi i Zagorski specijal, Noć Filma, Sound & Vision, retrospektivu Ivana Salatića i druge događaje. Ukupno 25 filmskih blokova donosi preko 200 naslova.

FOTKA TFF STAGE

Osim u muzici i filmu, publika će uživati i u gledanju završnih utakmica 15. Europskog fudbalskog  prvenstva koje će održati u Francuskoj, i to na velikim filmskim platnima što će sigurno pružiti poseban doživljaj svim fudbalskim  zaljubljenicima.  Posetoci će u toku  festivala između ostalog biti u prilici da pogledaju  četiri izložbe u Muzeju Veliki Tabor i upoznati se sa bogatim kulturnim  nasleđem Hrvatskog zagorja.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here