Višestruko platinasti rock bend Imagine Dragons, dobitnici Grammy nagrade, 8. avgusta 2023. stižu u pulsku Arenu na svoj prvi koncert u Hrvatskoj!

Prvog dana decembra 2022.Krenula je prodaja ulaznica za koncert Imagine Dragons, jednog od najtraženijih bendova današnjice, koji će 8. avgusta 2023. nastupiti u pulskoj Areni! Autori hitova “Radioactive”, “Believer” i “Demons”, dobitnici Grammyja i jedan od najpopularnijih bendova svih vremena, po prvi put tako stižu na naše prostore i to u sklopu Mercury World svjetske turneje koja slavi izlazak njihovog velikog i dugo iščekivanog albuma “Mercury — Acts 1 & 2”.

Nakon odlične pretprodaje, u četvrtak 1. decembra u 10 sati,  krenula je i generalna prodaja ulaznica i to isključivo putem online putem  Eventim.hr sistema. Cijene ulaznica kreću se od 640 do 800 HRK, a postoji mogućnost kupovine i posebnih VIP paketa.

Imagine Dragons je bend koji je redefinirao rock glazbu 21. stoljeća puneći stadione i stvarajući himne koje obaraju rekorde. Računajući kumulativnu prodaju od 66 milijuna albuma, 55 milijuna digitalnih pjesama i 110 milijardi streamova, ističu se kao jedini bend u povijesti s četiri RIAA dijamantna singla; “Radioactive” (14 puta platinast), “Believer” (10 puta platinast), “Demons” (10 puta platinast) i “Thunder” (10 puta platinast).

Od svog pojavljivanja u 2009. Imagine Dragons su imali pet uzastopnih albuma među prvih deset na Billboardovoj Top 200 ljestvici albuma; “Night Visions”, “Smoke + Mirrors”, “Evolve”, “Origins” i “Mercury – Act 1”. Izdavanjem “Mercury – Act 2” albuma ove godine zaokružili su svoj prvi dvostruki album koji je producirao legendarni Rick Rubin.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here