“Et In Peccatum “ prvi je singl sa Manntrinog nadolazećeg live izdanja „Live in Leipzig“ koji će bend predstaviti 15. marta kao novu krunu nezaustavljive turneje.

Koncert nabijen eksplozivnom Manntrinom energijom, elementima istarskoga folklora i tradicije u braku sa metalom, nedeljama je ranije bio rasprodat, a koncertni video i album snimljeni su krajem septembra prošle godine. Bend je tada bio na međunarodnoj festivalskoj turneji sa najnovijim albumom “War Of The Heathens”.

 Bend je za prvi singl sa live albuma odabrao “Et In Peccatum“ – intenzivnu i moćnu pesmu koja sažima vatrenu strast benda besprekorno spajajući folk metal vibracije sa očaravajućim latino refrenom. Live izdanje nadovezuje se i na uspešan prošlogodišnji hit u studijskoj varijanti.

Valja naglasiti da je ovaj album završio i među top 50 nemačkih albuma koji obuhvataju stranu i domaću prodaju po svim žanrovima, što potvrđuje njihov status u svetu metala.

Pripremite se za intenzivno putovanje uklopljeno u ovaj furiozan trenutak uživo iz Leipziga:

Manntra se nedavno vratila sa velike evropske turneje, a ukupno je 30.000 fanova uživalo u fuziji žanrova koji neumorno nosi Manntra.

Najavljeno je još trinaest koncerata nove turneje na koju Manntra kreće već sredinom marta a koncertna kulminacija dogodiće se u Zagrebu 13.4. i dan kasnije, 14.4., kada će bend sa aktuelnim albumom održati koncert i u beogradskom Domu omladine!

 “Naš prvi live album u kombinaciji sa koncertom u zagrebačkoj Tvornici je definitivno nešto čemu se jako veselimo! Jedva čekamo, te sam siguran da će to biti veče za pamćenje. Spremni smo, a arsenal oružja se samo puni! Imamo veoma puno toga što želimo pokazati našoj publici!” – Manntra

Link na digitalne servise: OVDE!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here