U nedelju, 5. novembra, u zemunskom klubu Fest nastupiće, Aleja Velikana, Nikola Čubrilo i Door Window Nine. Početak koncerta je u 22 sata.


Aleja Velikana – autorski vokalno instrumentalni sastav osnovan u Beogradu 2016. od članova iz Obrenovca, Aranđelovca, Nove Varoši i Beograda. Svoj žanr nazivaju “speed” ili “brz” (mešavina funky, hip hop, ska, reggae i hc zvukova iliti što bi se u modernom rokenrol novinarstvu reklo “crossover”). Trenutnu postavu čine Aleksandar Branković, Ena Jovanov, Jovana Novaković, Nikola Dragašević, Jovan Đukić i Uroš Jevtić.
Door Window Nine je alternativni rock bend iz Beograda koji isključivo radi pesme na engleskom jeziku. Okupili su se početkom 2016. godine i od tada neprekidno rade na muzici. Bend se sastoji od 3 člana: Stefan Živković – Teci (gitara/vokal), Luka Vukićević – Lula (bas gitara), i Katarina Stevanović – Kaća (bubnjevi).
Nikola Čubrilo je aranđelovački gitarista koji svoju muzičku satisfakciju nalazi u bluz, hard rok i fank zvuku. Jedan deo svog živog performansa interpretira kroz akustičnu verziju svoje vizuelne i audio pojave, dok se drugi deo svirke sastoji od žive distorzične improvizacije sa članovima benda koji trenutno zasviraju sa njim. Trenutno radi na prvom solističkom albumu i njegov izlazak se očekuje krajem godine.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here