Jack White je 23. marta objavio svoj treći solo album „Boarding House Reach” koji je osvojio naklonost kako publike, tako i kritičara. Pet dana kasnije Jack je odlučio da svojim fanovima u Londonu priredi iznenađenje nastupivši u tamošnjem popularnom klubu Garage čiji je kapacitet svega 500 ljudi. Za sve one koji nisu prisustvovali ovom intimnom nastupu objavljen je snimak izvođenja verovatno i najpopularnije pesme sa ovog izdanja „Over And Over And Over” koji možete pogledati OVDE


Album „Boading House Reach” komponovao je Jack White služeći se minimalnom opremom koju je koristio i kao šesnaestogodišnjak što pesmama daje zvuk koji je istovremeno moderan i vanvremenski. „Boarding House Reach” se teško može svrstati u okvire jednog žanra budući da uticaje vuče iz rock ‘n’ roll-a, electro i hard funk-a, proto punk-a, hip hop-a, gospel blues-a, pa čak i country muzike što ga čini najambicioznijim izdanjem ovog muzičara do sada.

Jack White je već uveliko na turneji gde je većina koncerata rasprodata mesecima unapred. Raspored turneje i preostale ulaznice možete pogledati na sledećem linku, OVDE.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here