Legendarni britanski hevi metali Iron Maiden vraćaju se u Bugarsku na novi koncert u julu sledeće godine, saopštio je promoter Fest Team.

Događaj je zakazan za 13. jul 2022. godine, a mesto održavanja je “Arena Armeets”. Specijalni gosti će biti Lord Of The Lost. Koncert je deo turneje Legaci Of The Beast 2022 i nalazi se na zvaničnom kalendaru benda.

Ulaznice su u prodaji od 6. decembra, ali će članovi Maiden fan kluba u našoj zemlji moći da ih nabave od ovog petka.

Iron Maiden се завръщат в България с концерт през 2022 година

„Sledećeg leta konačno ćemo moći da odradimo veliku evropsku turneju Legaci Of The Beast koja je trebalo da bude 2020. i morala je da bude dva puta odložena! Srećni smo što možemo da dodamo još nastupa u nekim sjajnim zemljama Istočne Evrope, uključujući Ukrajinu , gde nikada nismo svirali! Planiramo promene u produkciji i set listi kako bismo uključili pesme sa novog albuma „Senjutsu“ – tako ćemo turneju Legaci Of The Beast 2022 učiniti još impresivnijom i spektakularnijom. Međutim, budite sigurni da ćemo uključiti sve hitove i ključne elemente naše originalne ideje za turneju – legendarni “Spitfire”, bacač plamena, džinovski Ikar i sve to! Naravno, prodrmaćemo binu uz novi svet Senjutsua u kome će Edi imati ozbiljnu konkurenciju“, kaže Rod Smolvud, menadžer benda.

Vokal Brus Dikinson dodaje: „Jedva čekamo da se vratimo u Evropu sledeće godine i veoma smo srećni što možemo da dodamo Sofiju i druge istočnoevropske gradove sa sjajnim obožavaocima. Uzbuđen sam zbog novih elemenata na sceni i podelimo sa vama šta imamo u prodavnici. Ceo bend se jako zabavio na turneji Legaci i uzbuđeni smo što ćemo se vratiti da sviramo uživo i vidimo se ponovo!”

Pročitajte vise na/izvor: MySound 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here