U Centru za kulturu “Božidarac” na Vračar Rocks festivalu, u četvrtak 22. januara, biće održan humanitarni koncert za Draganu Mijatović a.k.a. Gaga Lee,pevačica benda HYPE. Nastupaju: Partibrejkers, DŽA ILI BU i GRATE. Početak je u 20 časova! 

gaga lee

 

Ulaznice su u prodaji u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat), po ceni od 500 dinara.
Ukoliko ih bude ostalo, na ulazu u Božidarac pred sam događaj cena ulaznice iznosiće 700 dinara.

,,Iskrenost i energija”, ,,ljubav i bunt” samo su neki od izraza kojima se opisuje stvaralaštvo grupe Hype, beskompromisnog zrenjaninskog sastava koji već pet godina uzburkava rokenrol scenu!

Hype predvodi Dragana Mijatović (Gaga Lee), harizmatična rokenrol diva koja je obolela od akutne leukemije i kojoj je neophodna podrška svih nas sa kojima nesebično deli svoju snagu, kreativnost, talenat i energiju!

U četvrtak, 22. januara, sa početkom u 20 časova, na Vračar Rocks festivalu biće održan humanitarni koncert na kojem će muzičari, publika i svi ljudi dobre volje zajedničkim snagama pomoći Dragani da se izbori sa leukemijom!

U Centru za kulturu Božidarac nastupiće Partibrejkers, Dža ili Bu i Grate, a sav prihod od prodaje ulaznica biće usmeren na Draganino lečenje!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here