Pre tri nedelje Mile Kekin je predstavio svoj novi album „Nježno đonom“ i, očekivano, pokupio odlične recenzije.  Jedna od nježnijih pesama sa albuma je „Guvernal“ i baš za nju Mile kaže da mu je jedna od najdražih pesama koje je ikad napisao.

Podstaknut činjenicom kako je kod nas sve više stranih biciklista koji nam na vrata donose naše burgere i pizze, Mile je zaključio da bi bilo logično da i glavni glumac u njegovom spotu bude jedan od njih. Tako je odabir pao na Rakesha Vetagirea iz Indije.

„Raki je vrlo simpatičan i komunikativan mladi gospodin, ima 36 godina i  već dva meseca živi i radi u Zagrebu. Pre toga je živeo u Singapuru, Ukrajini i Poljskoj. U Indiji ga čekaju roditelji, devojka i braća, a u slobodno vreme se bavi slikarstvom. Osim toga, kaže da voli ples i obilaske istorijskih lokacija.“ – rekao je Mile Kekin 

„Bilo bi mi drag ako bi ovaj spot učinio te naše nove sugrađane više vidljivima, da ih manje doživljavamo kao isključivo dostavljače koji nas hrane kad nam se ne kuva. 

Raki ne govori  hrvatski, ali  voli pesmu Guvernal jer mu je “uplifting and optimistić”,  a to mu, kaže, baš treba.“ – rekao je za kraj Mile Kekin

 

Album „Nježno đonom“ dostupan je na svim digitalnim servisima:

https://bfan.link/njezno-donom

Mileta Kekina pratite na njegovom InstagramuFacebooku  i  YouTube kanalu

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here