Kao i uvek pred Antievrovizijski koncert grupa MORTAL KOMBAT publiku iznenadi ili šokantnim izazovima ili video spotovima. Do sada su se članovi benda pekli tejzerom, jeli su karolinu riper, najljuću papriku na svetu, pucali jedni na druge paint ball puškama, dizali su u vazduh automobil Yugo, a ove godine odlučili su pošteno da nazdrave velikim količinama ,,Alkohola”.Mortal Kombat je upravo objavio spot za novu pesmu ,,Alkohol”. Kažu da im treba ,,da ublaže bol”, a u stvari:

,,Krajnje je vreme bilo da posle godinu dana i Vas i nas obradujemo novom pesmom. Taman je i takva da može dobro da zagreje za predstojeće koncerte u zagrebačkom klubu “Boogaloo”, na “Beogradskom sajmu”, i sviračko leto koje svi jedva čekamo! Što se tehnikalija tiče – muziku je i ovoga puta producirao Miloš Mihajlović iz studija “Blaze”, a spot je delo “Stavrography” produkcije. Vama živeli, a mi odosmo da radimo”, proručuju kratko iz benda.

A pred njima jeste dosta posla! Tradicionalno najveći beogradski nastup, 12. Antievroviziju, Mortal kombat priprema za 21. maj u atrijumu Beogradskog sajma, a konačno će, posle dve koncertno skromne godine, da zapale ceo region. Deo letnje agende benda izgleda ovako:
23. april – Zagreb, Boogaloo
21. maj – Beograd, XII Antievrovizijski koncert
27. maj – Banja Luka, Moto Fest,
2. jul – Kragujevac, Arsenal fest,
23. jul – Pula, Hornets moto skup,
11. avgust – Rajevo selo, Pannonian Rock Festival.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here