Nakon gotovo dve godine, a ovog puta u dvorištu niške Banovine, nastupili su najomiljeniji šabački pankeri, GOBLINI. Koncert je otvorio niški sastav Dok7.


foto Milena Ilic (54)Publika koja je ispunila dvorište zgrade Univerziteta u Nišu, otpevala je  zajedno sa Goblinima svaku pesmu koja se te večeri našla na repertoaru . Kako  to uvek biva, ispraćeni ovacijama, uz neprekidno kretanje po sceni, Šapčani su pružili takvu eksploziju pozitivne energije kroz svoj nastup, da su  problemi svakodnevnice nestali. Kroz svoju muziku i tekstove, Goblini godinama odolevaju trendovima i daju baš ono što treba – sve od sebe. 

Pesme kao što su, između ostalih, Deca iz Komšiluka, Ne trebam nikome, Ima nas, odjekivale su na desnoj obali Nišave glasno, taman onoliko koliko je to bilo potrebno. 

Branko Golubović se negde u poslednjim trenucima koncerta pridružio publici, kada je sišao sa bine. foto Milena Ilic (24)

Goblini su se zatim oprostili od nas. Zadovoljna publika polako je napustila Banovinu. Dragi nesvakidašnji ljudi, vidimo se uskoro!

Njihova trenutna lokacija je Čačak, a već narednog vikenda ispratite nastup na Zlatiboru.

Pogledajte galeriju fotografija. 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here