Promocija 48. Gitarijade na Sajmu turizma u Beogradu privukla je veliki broj ljubitelja rok zvuka koji su imali priliku da uživaju u nastupu Gorana Šepe – Galeta iz grupe Kerber koji je prethodne godine nosio titulu rokonačelnika Zaječara i Dejana Najdanovića – Najde, pevača grupe Smak.

Pozivnica-Gitarijada-Sajam-turizma

Na promociji je potpisan protokol o saradnji između Ustanove Gitarijada i Radio televizije Srbije. Tom prilikom je istaknut značaj Radio Beograda u višedecenijskom promovisanju Gitarijade kao najdugovečnijeg međunarodnog festivala neafirmisanih rok bendova u svetu.

U Beogradu su takođe potpisani i ugovori sa grupom Kerber i jednom od najvećih ženskih rock zvezda na prostorima bivše Jugoslavije Slađanom Milošević kao i ugovor sa novosoadskim rok bendom Pero Deformero o nastupu u revijalnom delu programa 48. Gitarijade.

Danas je zvanično objavljen i konkurs za učešće demo bendova u takmičarskom delu Gitarijade koji će biti otvoren do 10. maja 2014. godine. Pravo učešča na konkursu imaju svi bendovi sa prostora bivše Jugoslavije.

U subotu 1. marta u 13 sati u Beogradu će biti potpisan i ugovor o nastupu grupe Van Gogh na 48. Gitarijadi i protokol o saradnji sa Guitar Art Festivalom.

Posetite nas na štandu grada Zaječara u hali IV beogradskog sajma!

 

Izvor: Gitarijada

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here