Film o jednoj od najvećih pop diva svih vremena, Vitni Hjuston stiže u bioskope 22. decembra. Uzbudljivu i energičnu priču o njenom životu i karijeri bićemo u prilici da gledamo u „I Wanna Dance With Somebody Film o Vitni Hjuston” sa Naomi Aki u glavnoj ulozi. 

„I Wanna Dance With Somebody Film o Vitni Hjuston” je moćna i trijumfalna proslava čuvene Vitni. U režiji Kasi Lemons, po scenariju Entonija Makartena (nominovanog za Oskara), ovo ostvarenje je portret kompleksne žene koja stoji iza „glasa bez ograničenja”. 

Od devojke koja je pevala u horu u Nju Džerziju do jednog od najprodavanijih i najnagrađivanijih izvođača svih vremena, na velikom platnu biće prikazano dirljivo putovanje kroz život Hjustonove. U film je stavljeno čak i Vitnino spektakularno izvođenje američke himne na Super Bowlu XXV 1991. godine, pred više od 70 hiljada posetilaca.

Pevačica je izdala 15 studijskih albuma, a prema Ginisovih knjizi rekorda bila je ženski vokal sa najviše nagrada, među kojima su dve nagrade Emi, šest Gremija i 30 nagrada Bilbord. Prodala je više od 200 miliona albuma i singlova širom sveta i igrala u filmovima „Telohranitelj” sa Kevinom Kostnerom i u ostvarenju „Sveštenikova supruga”.

 „I Wanna Dance With Somebody Film o Vitni Hjuston” je realizovala filmska ekipa koja je radila na ostvarenju „Boemska rapsodija” o Frediju Merkjuriju. Pored Naomi Aki igraju još Stenli Tuči, Ešton Sanders, Tamara Tjuni, Nafesa Vilijams i Klark Piters.

Od 22. decembra u ostvarenju I Wanna Dance With Somebody: Film o Vitni Hjuston publika će biti u prilici da čuje i zapanjujuća izvođenja najomiljenijih hitova Vitni Hjuston. Nabavite ulaznice za specijalne projekcije u svojim omiljenim bioskopskim salama na vreme!

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here