Exit tim, nakon višestruko nagrađivanih Exit i Sea Dance festivala, uz spektakularni koncert Robija Vilijamsa, s ponosom najavljuje još jedan Get EXITed događaj!


Revolution_Festival_1Dvodnevni Revolution festival u Temišvaru održaće se u parku Village Museum, u subotu 30. i nedelju 31. maja. Program predvode britanski hitmejker DJ Fresh, holandska bass senzacija Noisia, švedski metal velikani Sabaton, britanski dubstep duo Modestep, brazilski drum’n’bass velemajstor DJ Marky uz MC Staminu, te regionalni velikani Dubioza kolektiv, Eyesburn, Partibrejkers i žestoki rumunski metal sastav Implant For Denial, te još oko 100 izvođača na šest bina. Pažljivo odabran program uz omiljene bine i zone sa Exita, predstaviće nesvakidašnju atmosferu velike Exit Avanture koju čine Exit i Sea Dance festivali! Međutim, to nije sve jer… 🙂
  • Svi koji do 22. maja kupe EXIT ulaznicu dobijaju Revolution ulaznice na poklon! 
U duhu proslave 15. rodendana, Exit će još jednom obradovati svoje najvernije fanove. Svi kupci ulaznice za Exit ili Exit Avanturu (Exit+Sea Dance) dobijaju ulaznicu za Revolution festival na poklon uz uslov registracije koja ce se vršiti putem sajta Gigstix.com od 23. do 25. maja! Exit Tim je organizovao i prevoz iz Novog Sada, Beograda, Zrenjanina i Vršca, po ceni od 1200 dinara za kartu u jednom pravcu i 2400 dinara za povratnu kartu, koja se može kupiti na vebsajtu OVDE.
Revolution_Festival_2
Britanska drum’n’bass superzvezda DJ Fresh predstaviće hitove sa prvog mesta UK top liste, sa više od 100 miliona YouTube pregleda za „Louder“ i „Hot Right Now“, singlove koji su osvojili svet pre par godina, zajedno sa „Gold Dust“ i „Earthquake“. Ultimativni bass trio Noisia, u Temišvar dolaze sa svojim neodoljivim drum’n’bass, dubstep i breakbeat singlovima kao što su „Machine Gun,“ „Tommy’s Theme“, „Shellschock“ i drugi. Jedni su od najtraženijih izvođača u svetu danas, sa remiksima pesama za imena kao što su Labrinth, Deadmau5, Mark Knight i The Prodigy. Uticajni bardovi metala Sabaton, stižu u Rumuniju sa nezaobilaznim rifovima pesama inspirisanih ratovima i velikim bitkama, kao što su „Carolus Rex“, „Uprising“, „Primo Victoria“, „GottmitUns“ ili „Panzerkampf“. Direktno iz Londona stižu Modstep, jedan od najtraženijih sastava na bass sceni i dubstep magovi sa hitovima poput „Feel Good“, „Sunlight“, „To the Stars“ i „Show Me a Sign“. VirtuozniDJ Marky dolazi iz Brazila sa londonskom legendom MC Staminom, da donesu duh sambe sa letnjim adutima poput „LK – Carolina Carol Bela“, „Só Tinha Que Ser Com Você“ i drugim. Najtraženiji balkanski bend Dubioza Kolektiv, svojevrsna rap, reggae i ska senzacija iz Bosne, koju je Manu Chao proglasio za najbolji evropski bend, nastupiće u Temišvaru sa međunarodnim hitovima poput „U.S.A.“ i „No Escape from Balkan“. Muzički program će zaokružiti priznata regionalna imena poput Eyesburn, Partibrejkers, Implant for Denial,  Klu, Mighty Boogie, te brojni drugi izvođači.
Glavna bina nosi naziv Music Guru, a Electric Apex bina je tu za raznovrsni elektronski zvuk. Ples uz ritmove salse, mamba, sambe, rumbe i merenga, posetioce očekuje na CuBalkan bini, koju vodi Choma Sumbu Garcia, plesni majstor sa Kube, zaslužan za program Latino bine na Exitu! Pozitivne vibracije uz zvuke regea, duba i denshola, posetioci će iskusiti na Zion Love bini Revolution festivala. Oni koji ipak „silent disco“ koncep, svake večeri će moći da igraju sa slušalicama na Ghost Music zoni. Ogromno filmsko platno na Videorama zoni prikazivaće najbolje nastupe sa Exit i Sea Dance festivala, a Revolution festival imaće i Foodinon zonu za one koji žele da napune baterije za celonoćnu žurku!
Kapije Revolution festivala otvaraju se u 19 časova, a zatvoriće se uz rane zrake sunca, svako jutro u 6 časova. Kapacitet festivala biće dovoljan za veliki broj ljudi koji će imati priliku da čuju neke od najsvežijih izvodaca današnjice!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here