Bend Cardinal Point iz Vranja nastupiće u petak, 25. novembra, u zaječarskom Omladinskom centru, gde će promovisati svoj album Spit On Trust And Reliance, kao i video spot za pesmu Mesmerised. Početak je u 22 sata. 


cp-zaPodsećanja radi, album Spit On Trust And Reliance proglašen je za najbolji debi album u regionu i svrstan među 40 najboljih u regionu za 2015. godinu.

O bendu:

CARDINAL POINT (Serbia/Vranje)
Sastav nastao početkom 2012. godine. Posle definisanje žanra u istoj godini, bend nastupa na scenu pod imenom GodDamn i počinje sa autorskim radom. Pravac autorskih pesama moze da se okarakteriše kao “southern/heavy rock”. Od nastupa izdvajaju ucesce i prve dve nagrade na ovogodisnjem EXIT festivalu, Beer Fest, Zajecarskoj Gitarijadi, Jelendemo Fest, Gitarijada Ratkovo, Reload Festival, “Taksirat” (Skoplje), Kapana Fest (Plovdiv, Bugarska), “Belgrade Demo Fest, DAN D festival i još mnogo drugih festivala i nastupa u regionu, (“Šumadija Fest”, “Revolution Fest”, “Drugom stranom festival”, “Balkan Street festival”…). Snimili su njihov debi album koji je izašao 25. septembra 2015. godine, za izdavačku kuću “Nocturne media”, pod nazivom “Spit On Trust And Reliance”, koji sadrži 11 pesama + bonus track (LP – 54 min.)

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here