Mađarski duo, The Moon And The Nightspirit, nastupiće u nedelju. 23. aprila 2017. godine, u novosadskom klubu The Quarter. Specijalni gosti i domaćini koncerta biće bend Groteska. Početak je u 20 časova. 


the-moon-and-the-nightspirit-bandDuo The Moon And The Nightspirit aktivan je od 2003. godine, iza sebe ima 5 objevljenih albuma i trenutno priprema najnovije izdanje koje će se u prodaji pojaviti u prvoj polovini 2017. godine.

Oni su deo vrlo jake i popularne neo folk, ambijental scene i jedan su od glavnih brendova Nemačke izdavačke kuće Prophecy Records.

Do sada su odsvirali veliki broj turneja širom sveta i delili binu sa velikanima scene kao što su:  Blackmore’s Night, Corvus Corax, Arcana, Faun i mnogim drugim. Zahvaljujući svom vrlo originalnom i unikatnom zvuku često nastupaju i na metal festivalima gde se takođe prirodno uklapaju.  

Nije baš tako česta prilika da se kod nas ugosti bend ovog kalibra te smo sigurni da će nastup u Novom Sadu poklonicima ovog zvuka predstavljati pravi užitak.

Ulaznice u prodaji od 01. decembra:

(akcija do 30.01.  500 dinara)

pretprodaja 700 dinara

na dan koncerta 1000 dinara

 

Prodajna mesta: Eventim, Mungos, Felix

groteska-bandSpecijalni gosti i domaćini koncerta biće bend Groteska.

Svoj zvuk temelje na starom dark goth metalu u koji su vremenom utisnuli vrlo originalne autorske pečate pa danas suvereno kreiraju svoj lični stil koji zaista nije lako odrediti. Za ovu priliku Groteska će izvesti jedan od svojih akustičnih setova kroz koje odlaze još dalje u istraživanje muzičkih dimenzija i stvaralačkih sloboda.

U planu je nastup ješ jednog benda koji će upotpuniti ovo veče. Više informacija u narednom periodu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here